Vad kallade du mig?

augusti 16, 2011

   

   

   

Trollunge. Träsktroll. Känguru. Gris. Rådjur. Kärt barn har många namn… Asta tycker dock att det är vääääldigt elakt att kalla henne för någ0t annat än en sann skönhet. Matte och husse instämmer så klart. För även när hon gör sina mest udda grimaser så kan man inte se annat än en sann skönhet. Om du är av en annan åsikt, pröva säg det till Asta ;-)

4 svar till “Vad kallade du mig?”

  1. Lill-Inez! Så söt så jag nästan dör :)

  2. iiiiiiih så söt! :D hihi, träsktroll kallas berit med ibland!

  3. Helt underbara bilder!!

  4. Admiring the dedication you put into your blog and detailed information you present. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed material. Fantastic read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

Skriv ett svar