Vi finns här!

augusti 25, 2011

Vi gömmer oss inte. Vi lever bara i tiden före bröllopet. På lördag blir matte och husse man och fru. Det har därför varit en hel del att ordna och planera dessa sista två veckor.  Tyvärr har det fått innebära att tösernas aktiviteter och vårt fotograferande har fått stå åt sidan lite. Idag åker alla tre töserna på ”hotell” hos några kära kollegor hos mig. Yra ska dessutom iväg på utställning med sin uppfödare Sofie. De kommer få en toppenhelg alla tre, det är jag övertygad om. De är i trygga händer i vana hundfamiljer. Men lite kommer det så klart kännas att de inte finns med oss på vår stora dag… Men men, man kan inte få allt! Just nu håller vi bara tummar och tår att vi lyckats skrämma iväg den där j*kla Murphy! Han har busat lite med oss senaste dagarna. Hur som haver så blir vi man och fru, oavsett om han är gäst på bröllopet eller ej (men vi hoppas så klart på EJ). Så sänd oss en lyckotanke tack :)  När vi sedan kommer in i räknetiden efter bröllopet är det nya tag med töserna! Framförallt Astas träning. Hoppas kunna få till lite poseringsbilder inom kort så ni får se vilken tjusig tös hon är. Vi ses i tiden efter bröllopet! Hihi, pirrigt nu :)

5 svar till “Vi finns här!”

 1. Ha nu en jättebra bröllopsdag när ni blir man och fru :)

 2. Åhhh vad spännande, håller alla tummar att ER dag blir precis så bra som ni önskar :). Sedan väntar vi alla nyfiket på bilderna!!!

  KRAM!
  Kerstin & co

 3. Lycka till på Lördag :-)

  Fam Ceasar

 4. Åååh! Jag visste inte… Bröllop! Man får lov att storgratulera! :)

 5. Stort grattis till giftemålet & lyckoönskningar! Synd att jag inte hann till kyrkan men jag hoppas på bilder! :) vem är muphy? Blev du av me han? ;) kramar!

Skriv ett svar