Kärlek!

september 16, 2011

 

Äntligen! Nu har vi fått hem våra bröllopsbilder! Vår underbart duktiga fotograf Henrik Mill på Uppdragmedia har visat bilderna för oss i ett bildspel men idag fick vi hem bilderna på CD-rom. Fodralet och skivorna har han klätt med två av de ljuvliga bilderna han tagit på oss. En sån där liten detalj som får en att le. Nu börjar den härliga processen att sakta men säkert börja välja ut vilka av alla dessa 771 bilder som vi vill förstora! Sen ska vi så småningom även trycka upp en coffetable book, som Henrik så klart hjälper oss med. Men nu måste vi få smälta bilderna lite. Få njuta av känslan, vår kärlek, som Henrik fångat så väl. TACK Henrik!

2 svar till “Kärlek!”

  1. verkligen härliga bilder! :)

  2. Det var så lite så! Vad snälla ni är som skriver så gott om mig! Det får mig att le :)

Skriv ett svar