Lille Skutt

september 8, 2011

Valpar är lite som ett kontrollerat kaos. Eller ja, så har i alla fall mnina valpar varit. Har hört talas om virvelvindar som inte gått att styra alls. Jag tackar min lycklig stjärna för att jag nu för femte gången i rad fått en valp som inte har virvelvindsyndromet… Men lite kaos ska det ju vara! Asta gör oss stolta och glada varje dag. Hon visar sit vackra leende, busar lite, får ett tockryck med Yra och busskäller lite. När vi sen ställer lite krav visar hon vad hon går för. Vi lyfter upp henne för att gå ut och kissa. Sätter ner henne på hallmattan och säger ”sitt”. Sedan sitter Asta där medan vi klär på oss och sätter på henne kopplet. Lugnt och stilla väntar hon på att vi ska bli klara och lyfta upp henne igen. Väl inne gör vi om proceduren, fast åt omvänt håll. Hon skuttar sedan glatt iväg när hon fått det magiska ”varsågod”. Lilla Asta är bara 12 veckor men hon kan redan kosten att vara kontrollerad i allt sitt valpiga kaos. Vårt hjärta!

4 svar till “Lille Skutt”

 1. Hon är helt bedårande! <3

 2. Hej!
  Vilka vackra hundar ni har, så kloka så fina!
  Hoppas de får de bästa av alla vackra liv med er!
  Hälsningar Maria!

 3. Så duktig! Har vänner som har vuxna hundar som är mycket mer okontrollerade än så, så tråkigt att se :( Stackars hundar!

 4. Hon är allt en liten goding! Dock så tycker jag att ni får göra en egen sida till lille skutt på hemsidan! :) Bara älskar hennes kritvita svanstipp!
  /Catti

Skriv ett svar