Snusisar

september 15, 2011

   

 Storsnus och lillsnus. Är det inte snusigt så säg? Snusigare blir det när lillan lär sig fixa prillan ordentligt…

Ett svar till “Snusisar”

  1. Hej Joel!

    Tyvärr tryter energin här hemma pga en (än så länge) mycket liten i magen, så jag har inte kommit så långt på bloggen att jag fått upp bilder från bröllopsresan på Indigo Pearl eller skrivit recension. Men det kommer! Definitivt!

    Vi hade rum med egen pool och det var alldeles underbart, inget att klaga på (förutom möjligtvis temperaturen i poolen då jag är badkruka).:-) I vår bokning genom Ticket stod det ”honeymoon” och efter att ha bevisat att vi var nygifta (utskrift från Facebook) fick vi champagne, chokladbakelse och ett stort fruktfat till rummet.

    Jag kan bara säga, BRA val! Jag själv (pga den lilla) upplevde dock inte vår resa lika bra som min man gjorde då allt fick mig att må illa. Och fortfarande idag mår jag illa bara jag tänker på vissa saker eller situationer kring hotellet så jag har dragit mig för det lite.

    Men det kommer snart en recension, håll utkik!

Skriv ett svar