Något eget

oktober 2, 2011

Det var på tiden. Nu har lilla tokfian fått en egen sida här hos devackra. Hon har även numera blivit utnämnd till den ”jobbigaste” valp jag haft. Tösabiten har nämligen tuggat sönder lite sladdar, gjort ett hål i soffan (som tack och lov inte syns), tuggat lite på vårt vardagsrumsbord, vår TV-bänk och sittpallen i hallen. Men vi hoppas och tror att det beror på tandömsningen som håller på för fullt. Håll tummarna för det! I övrigt har Asta fortsatt att visa sig vara en mycket exemplarisk valp. Vi tränar rätt mycket på kontakt och att vara lös. Igår hälsade vi på i gammelhusse och gammelmattes stuga och Asta fick vara helt lös. Trots att hon lätt kunde springa iväg från tomten så höll hon sig där och kom glatt rusande direkt när vi ropade. Lilla Astipasti är allt bra duktig!

2 svar till “Något eget”

  1. Hehe… gillar den galna ”Inez-bus-blicken” i fotot :)

  2. Det var på tiden!! ;)

    Tror du får hjälpa mig med min sida :) *tittar snällt på*

    Låter som om hon är en busig men lydig valp, och det är ju helt ok om det inte är värre än så :)

Skriv ett svar