Ranta runt i ringen!

oktober 30, 2011

Nu är även Asta invigd i ringen! Debuten gick av stapeln på en inoff i Köping. Hon gjorde det strålande dessutom, hon slutade som BIG-3:a valp! Lilla Astipasti visade att hon trots sin ringa ålder (4½ månad) faktiskt kan sköta sig rätt så bra. Jag imponerades av henne då hon helt var med på noterna om att friställas både i individuella bedömningen och i gruppbedömningen. Hon hälsade glatt på domaren med svansviftning och puss. Sen testade hon så klart att komma undan från hanteringen, så trist att stå så där stilla… Men matte gav sig inte och då gav Asta istället med sig direkt och tuggade istället glatt i sig köttbullarna. Duktig kicka! Även springandet klarade hon bättre än väntat, särskilt med tanke på att vi inte övat på att springa med andra hundar! Men vi har så klart en del att öva på framöver, hon var mer uppe i luften än på marken när vi sprang. Domaren kommenterade detta med ”OJ va roligt hon tyckte det där var!”. Ja, Asta gillar att springa :) Nu är hon helt slut och sussar sött. Vackraste Astis!

6 svar till “Ranta runt i ringen!”

  1. Hurra för finsate Asta! Snyggt halsband hon har dessutom. ;)

  2. så fin! och fint halsband! :)

  3. Vad fin hon är eran Asta

  4. Grattis! Och vad fin hon är!
    Kram Anna

  5. Så tjusigt liten vovveflicka!
    Härliga uttrycksfulla ögon hon har..

  6. […] var det dags för Astas andra gång att entra ringen. Var ju ett tag sedan sist,  närmare bestämt 3.5 månader sedan. Det har verkligen hänt mycket med Asta sedan dess. Nu […]

Skriv ett svar