Den som spar

november 5, 2011

Hon har! Astapasta vet att det är bäst att säkra framtiden. Därför lipar hon lite retsamt till alla de hundar som slukar sin middag utan att tänka frammåt.  Fast matte tillägger att Asta i vanliga fall tillhör den kategorin och att det snarare berodde på det klibbiga riset som råkat fastna på nosen som gjorde henne sparsam… För övrigt kan vi berätta att det Dyrka har i örat troligen är en histiocytom, dvs en godartad typ av tumör. Veterinären fick se bilderna och sa att vi kunde avvakta och se om den går tillbaka av sig själv eller kanske stannar av i sin tillväxt och därmed inte stör Dyrka. I så fall behövs inget göras. Men OM den börjar växa mer eller stör henne så kommer vi boka in en tid för operation. Så nu håller vi tummarna att den fule lille knölen förstår att den inte är välkommen och försvinner av sig självt.

Ett svar till “Den som spar”

  1. Hahaha! Vilken gullig bild! Du är så duktig med kameran framme hela tiden. Själv har jag tur som får klassfoto på dottern en gång om året fixat via skolan, annars skulle vi nog inte ens ha några bilder på vår dotter att se tillbaka på här hemma. ;) Så du förstår ju hur illa det är på hundfoto fronten…

Skriv ett svar