Honeymoon

november 17, 2011

Så är det äntligen dags! Imorgon lämnar vi ett grått Sverige för att få vara ”honeymooners” i Nai Yang, Thailand. Töserna är alla tre bortlämnade till trygga händer så vi kan med gott samvete fokusera på bara oss två nu. Lilla Asta tyckte dock att det verkade mycket onödigt att fylla väskan med kläder och annat trams när hon faktiskt fick plats där… Trots hennes söta uppsyn fick hon faktiskt inte följa med. Känns lite overkligt att vi nu äntligen ska åka, men så klart helt underbart! Lyx och överflöd, here we come :)

3 svar till “Honeymoon”

  1. Ha det så jättetrevligt! :)

  2. Hej!
    Ville bara meddela att vi bytt bloggnamn till zunphoto.blogg.se :) Tack för fin läsning!

  3. I loved the interview with Ed Dames. Hearing that cgroness was scared of being remote viewed sounds so typical of the government. I think that we all realize that it is very possible that cgroness would have something to hide. I am looking forward to hearing the next interview you conduct with him. It was very informative.

Skriv ett svar