Knöligt värre

november 1, 2011

   

Tisdagens upptäckt var inte så rolig. En ful knöl. Den måste kommit ganska snabbt då det lätt syns något där i örat på Dyrka. Jag och husse är ofta och pussar massor på hennes huvud så hade den suttit där i samma storlek länge hade vi märkt det. Hypokondrikern i mig kommer genast fram. Googlar om knölar och cancer. Inte alls roligt tisdagsgöra. Imorgon blir det ett samtal till någon som Dyrka avskyr. Veterinären! En tid ska bokas omgående. Denna eländiga knöl ska bort! Snälla håll tummarna för att det är något godartat. Det får inte vara något annat!

3 svar till “Knöligt värre”

  1. nämen usch. :( vi håller självklart tummarna för det är en snäll knöl. och berit håller tummarna för att dyrka inte blir ihjälslagen av veterinären…för det är väl sånt dom gör?

  2. Åhhh, håller tummarna att det bara är en fettknöl. Finns det något värre än att inte ha en veterinär och plocka upp ur fickan vid behov? det är ju inte så att man hittar konstiga saker under kontorstid utan en orolig natt blir det ju alltid…

    HÅLLER TUMMARNA!
    Kram.

  3. Blir lite så där hmm när jag ser bilden. Maya har två gånger haft en knöl i örat som jag faktiskt tycker liknar Dyrkas knöl men det är ju svårt att säga på kort. Den satt ungefär där Dyrkas sitter också. I alla fall så gick den bort med öronmedicin som smetades på den. Den verkade klia också och den växte och var lite skrovlig men dyrkas ser ju mer slät och skinande ut.

    Hoppas att det inte är nått farligt och att det går att göra nått åt. Om du ska ta bort den så skulle jag göra det nu. Jag tror inte att det är för bra om den blir för stor på ett sådant ställe.

Skriv ett svar