Nytt hem

november 7, 2011

   

Denna ursöta Galgotös behöver omedelbart ett nytt hem! Izza är en frisk 4 årig Galgo Espanoltik. Hon är en mjuk och kärleksfull tös som fungerar bra ihop med såväl andra hundar som katter och barn. Bor hos husse Claes sedan 2009 och innan dess fanns hon hos sin uppfödare. Izza heter Zakeya’s Mizz Melizza i stamtavlan och är utställd 3 ggr i juniorklass under 2008. Nu har hon lite svårt att komma upp i vikt men äter mer än gärna! Izza hittar egna sätt att sysselsätta sig när hon inte får den stimulans hon behöver och därför är det viktigt att hon kommer till ett hem som kan rasen och som kan tillgodose hennes behov. Husse kan inte ha henne kvar på grund av en förändrad familjesituation samt att han insett att han och Izza inte är en ”perfect match” helt enkelt. Nu hoppas jag att någon där ute kan vara rätt hem för Izza!

Om DU tror att du är det eller kanske vet någon annan som kan vara det så tveka inte att ringa eller maila husse Claes: 0707-232441, mejl.till@claeshedberg.se

3 svar till “Nytt hem”

  1. Hej!Jag har en galgohanne sedan tidigare, samt uppfödare av borzoi. Jag och min dotter, som bor hemma, ägnar oss åt utställning och lure coursing. Vi bor i en underbar del av Skåne med skog, fält och mycket kuperad terräng där jag tränar LC-hundarna.Hundarna bor med oss i huset. Jag har haft vinthund i 30 år. Jag har sökt efter galgotik, gärna vuxen, som jag kan tävla i LC med. Min galgohanne är bland de roligaste hundar jag har haft, alltid full av upptåg, bus och massor av kärlek, dessutom blev han nyligen utställningschampion och helgen efter vann han sitt 1:a lc cert. Om Du har förtroende för mig och min dotter så kommer hon att få det bra här. Framförallt så får hon vara ’hund’ här. Om hon inte är road av LC eller utställning så får hon vara sällskapshund precis som de andra hundarna också är. MVH Eva Håkansson.

  2. jag bor i göteborg och har stor hundvana.jag är 47 år och har en pitbullkorsning.har haft en afghan och en borzoi tidigare så lite vana har jag.jag jobbar inte så mina hundar behöver inte vara ensamna.mvh.heidi

  3. Men åååhh! Hon är ju underbar!!! Om jag bara kunde… så hade hon fått bo i vår flock!
    Vinthudshjärtat klappar hårt!

Skriv ett svar