Accessoarer

december 25, 2011

   

   

Ett måste för alla våra skönheter är att de har snygga accessoarer. Därför beställs deras skräddarsydda halsband självklart från Minxdesign.com. Dyrka har nu äntligen fått sig ett nytt, hennes var väl använt och lite utslitet. Asta har nu vuxit i sitt fina halsband och dessutom vunnit ett brett koppel i matchande färger som dessutom hade reflex! Kanon! Är de inte snygga töserna så säg? Yra har så klart också ett, hon fick ett nytt i sommar :)

5 svar till “Accessoarer”

 1. Jättefina halsband och rosa är så himla snyggt. Har också halsband rosa från minxdesign men nu är de urväxta av maya och anka. Tanterna har fått grövre halsar :) Ska nog beställa ett nytt tävlingshalsband till Astrid så småningom.

  Fast jag erkänner att jag gillar bara läderkoppel men det randiga var väldigt snyggt.

 2. sv; tack :D
  Vilka fina halsband :D

 3. Gillar Dyrkas nya, väldigt 70’s ;)

 4. jättefina alla tre! klart ett halsband från minx är ett måste. eller minst ett kanske jag ska säga. ;)

 5. Så fina de är!
  Ganska lik min galgo, fast hon har nog snäppet längre nos ;)

  Gott nytt år, ni vackra!

Skriv ett svar