Vart tog valpen vägen?

december 21, 2011

   

   

När vi efter 2 veckors bröllopsresa fick återse Asta stod vi båda och kliade oss i huvudet och undrade ”Vems hund är detta?”. Den hund som Linnea tog hem till oss var ju inte alls den lilla valpen vi lämnade ifrån oss! Nu stod där en unghund, med ben som en älgkalv och ett huvud som var större än Dyrkas. Vad hände? På två veckor förvandlades tydligen valpAsta till unghundsAsta. Men jag vet inte, jag har mina tvivel fortfarande, nu 2 veckor efter hemkomst… Vi kanske ska skicka ut en efterlysning? Kanske har Linnea fortfarande kvar den där lilla valpAsta hemma hos sig? Under tiden får ungdhunden bo kvar. Hon är rätt fin och helt underbart mysig. Lydig är hon också! Ja hon påminner på många sätt om valpAsta, fast i ett betydligt större format :)

5 svar till “Vart tog valpen vägen?”

  1. Hon börjar ju bli stora damen!!

  2. Vad fin hon är och vad olika de är varandra Dyrka och Asta.

  3. Jag tror också att du fick med dig fel hund hem! Hon har verkligen blivit stor men fortfarande lika söt.

  4. fina bilder :D sjukt fina hundar oxå!

    hoppas ni får en god jul! :)

  5. När jag ser Dyrkas ögon på den bilden tänker jag bara på Nahla!

Skriv ett svar