Kreativa mamsen!

januari 29, 2012

   

Min kära mor har en krativitet utan dess like! Önskar jag hade ärvt åtminstonde 10% av det… Men vem vet, det kanske kommer på äldre dar? Mamsen gör allt från servettringar, mat och bakstickor, tennarmband och prydnadssaker till egengjorda chokladtryfflar! Senaste kreationerna var de här urläckra LP-skålarna som ni såg högst upp. Har gjort en beställning på både skålar och placeringskorthållare, bara måste ha! Har redan mat/baksticka och några fina tennarmband. Näst på önskelistan kommer nog de ursöta fåren. Skulle passa fint med en Sigrid i turkost *blink blink* Om ni tycker att mamsen kreationer är riktigt läckra och vill veta mer eller rent av beställa, så tveka inte att gå in på hennes hemsida Dessatre.se  och kika.

2 svar till “Kreativa mamsen!”

 1. Hejhej!
  Bara för att jag följer din blogg har du nu fått
  en utmaning i min blogg :) Jag har även länkat till din
  blogg. Mvh Isa & Jack

 2. Ja, den är lite annorlunda! :)
  Ja, helt fantastiskt underbar film!
  /Sanna

Skriv ett svar