Lite nytt

mars 19, 2012

För 10 dagar sedan fick vi hem tösernas nya bäddar. Vi har nämligen ett projekt här hemma. Nämligen uppgradering av sovrummet! När matte och husse nu fått en ny tempursäng i färgen cookie brown måste ju töserna få nya lyxiga sängar. Har letat runt en hel del på nätet för att hitta bäddar som är både bekväma, snygga och lätta att rengöra. Till sist hittade jag Dog’s Companion. Dessa bäddar har verkligen många fördelar för töserna. De håller sig svala på sommaren och varma på vintern. De är bra för reumatism då den reflekterar tillbaka värmen från hunden. Denna effekt bidrar även till att fuktig päls torkar snabbare. Överdragen är dessutom avtagbara och går att tvätta i maskin. Händer en olycka på bädden är det ingen fara, den inre säcken med EPS kulorna är vattentät. Perfekt! Det finns ännu fler fördelar att läsa om bädden så är ni nyfikna så kika på hemsidan. Vi var lite oroliga för att det skulla låta mycket när hundarna rörde sig på bäddarna. Hade i minnet hur det lät när man satte sig i en sackosäck… Men till vår glädje så låter det inte alls lika mycket!

Sen tycker vi båda att dom är riktigt snygga också. Nu hittade vi perfekt matchning till vår säng men det finns massor med olika färger att välja och vraka mellan! Man kan dessutom beställa hem gratis färgprover för att få känna på tygerna och se hur färgerna ser ut. Är glad att vi gjorde det för denna bruna färg ser grå ut på hemsidan, men är en vacker brun färg. Töserna diggade i alla fall sina nya sängar direkt! De har sovit på bäddarna sedan dag ett. Asta har dessutom gått och lagt sig på bäddarna när vi haft öppet in till sovrummet och vi inte varit där inne. Perfekt betyg med andra ord. Kommer nog beställa en till bädd i storleken large lite längre fram. I vardagsrummet har vi nämligen ingen hundbädd utan där ligger töserna i soffan. Men när man får gäster kan det vara bra att ha någon snygg bädd till töserna så våra gäster också ryms :) Men det tar vi längre fram! Projektet med sovrummet fortsätter och bildrapport kommer när det är klart.

2 svar till “Lite nytt”

  1. Snygga! Själv blir jag deppig av alla fina hundsängar som finns. För här hemma kan småhundarna mycket väl smyga iväg och kissa i en hundsäng! Speciellt om det är skitväder ute, då befattar sig inte småttarna med att säga till… utan förvinner iväg i all hemlighet och kissar i en hundsäng (för kissa på golvet vill dom inte! Då skvätter det ju tillbaka upp på magen!!). Sedan står faraohundarna där och gnäller och tycker att det är supervidrigt och har ingenstans att ligga. :( Så…, hemma hos oss finns bara praktiskt tråkiga biabäddar, till vilka jag visserligen har en uppsjö av olika fleeceöverdrag att byta med.

  2. dom såg väldigt mysiga ut! ska spana på sidan, en ny hade inte skadat här hemma heller och dom lät väldigt bra!

    grattis till yra med, det var förtjänat tycker jag för hon är en otroligt vacker dam!

Skriv ett svar