Vårruset

april 29, 2012

   

Idag fick Asta följa med själv till Karlslund. Hon är ju ännu en liten junior som behöver vänja sig vid att stå på egna ben, utan tant Dyrka och tant Yras stöd. Idag hade vi även stämt träff med våra kära vänner vars barn är lite avvaktande till hundar. Då kändes det som att det räckte med en av tösernas sällskap på vår lilla picknick i det gröna. Asta är så full av energi! Hon skulle nog kunna springa i timmar om hon fick… Att gå lugnt och sansat (och inte flänga från sida till sida och göra hastiga ryck) var därmed en stor utmaning. Hon har haft en period då hon varit ganska lugn när vi varit ute med henne själv men den tycks vara förbi. Slyngelåldern är snart ett faktum! Det som räddar henne är att hon trots allt är ofantligt söt vårt lilla hjärta.

Ett svar till “Vårruset”

  1. Å så vacker hon är!!!!! Bilden i Vitsippsbacken är underbar!

Skriv ett svar