Fortsatt träning

maj 20, 2012

 

Igår fortsatte vi med Astas springträning. Det var riktigt varmt så vi tog det lite lugnt. Tack och lov så föll poletten ner lite snabbare denna gång och Asta uppförde sig riktigt bra när hon och husse joggade en stund. När hon och jag sedan tränade med utställningskopplet så gick det riktigt bra! Hon började slappna av och fokusera framåt på ett mer kontrollerat sätt. Hon sträckte även ut bra. Men det syntes att värmen kändes även för henne. Både svans och tunga hängde lite när vi sprang… Vi tränade även lite på stadga i ställandet. Jag vill kunna röra mig längre ifrån henne och jag vill att hon ska stå kvar med alla fyra tassar även efter att jag markerat ett rätt beteende. Det gick rätt så bra! Vissa dagar förstår hon det där ganska snabbt, medan vissa dagar tar det en stund innan poletten ramlar ner. Inte lätt när man bara är 11 månader och har ett gökbo i huvudet ;-) Sen måste jag få in i mitt eget gökbo till huvud att jag inte ska ställa henne så utsträckt… Då försvinner ju hennes fina bakbensvinklar. På bilden har jag lyckats med det igen, tyvärr! Hon hade sån härlig hållning och utstrålning och så klantar matte sig med att ställa henne för utsträckt. Suck! Nåja, jag får ta nya tag helt enkelt.

Ett svar till “Fortsatt träning”

  1. Hej!

    Vill du ha en mer framgångsrik blogg? Behöver du en knuff i rätt riktning?
    Besök våran blogg på http://blogtools.blogg.se och se vad vi har att erbjuda dig nu under våran lansering.

    Ha en toppendag!
    /BlogTools

Skriv ett svar