En stor dag

juli 9, 2012

Sista lördagen i juni var en stor dag. Ett vackert par infriade sina löften till varandra och blev man och hustru. Dagen till ära var även min kära man där. Han skulle utföra sitt första fotouppdrag! Med lite fjärilar i magen och kameran i högsta hugg tog han sig igenom det helskinnad. På bilderna strålar de lyckliga tu och jag blir stolt som sjutton över min man. Way to go honey! Och STORT grattis till ert fortsatta liv tillsammans H och T.

   

   

   

   

   

   

   

3 svar till “En stor dag”

  1. Otroligt fina bilder! Joel var ett riktigt proffs och bevisligen blev bilderna tokigt bra! :-D

  2. Vilken naturbegåvning! Bilderna är ju hur proffsiga som helst. Joel, du tar precis lika bra bilder som ”mästerfotograferna”. Vi är very stolta! Kramar från svärmor å svärfar!

  3. Verkligen proffs!! Jättefina bilder!

Skriv ett svar