Full fräs

juli 15, 2012

    

Ingen rast ingen ro. Med fyra rödingar, varav en valp, så blir det knappast många lugna stunder här hos familjen. Nelly, a.k.a maggot/skräpet/daggmasken/råttan, ser till att hålla alla sysselsatta. Kissrundor, bus, hyss och så lite myspys. Valpsuget är inte stort. Det känns lagom mysigt att få låna lilla Nelly och gosa. När hon sedan ute på gården  tycks tappat hörseln totalt känns det rätt bra att det är lillsyrrans bekymmer ;-) Där finns det mycket att jobba med. Nelly är oerhört självständig och kavat. Jag brukar vara en fena på att framkalla spännande ljud så valpar vill komma och titta. Men inte Nelly. Hon fortsätter med sitt och man börjar nästan undra om hon blivit döv. Föreslår helt klart kontaktkontraktet för lillsyrran. Där finns massor med bra tips för döva taxöron.

Ett svar till “Full fräs”

  1. Ljuvlig! Taxar är helt fantastiska :)

Skriv ett svar