Leksaksnytt

juli 26, 2012

   

   

På utställningen i söndags passade vi på att fräscha upp leksaksförrådet. Yra och Asta har en förmåga att tugga sönder alla leksaker. Väldigt snabbt dessutom… Så nu letade vi verkligen efter lite mer robusta leksaker som inte kostade skjortan. Hittade ett gäng! Dyrast blev den blåa kongen, en ny form av kong med pipis inne och extra slittåligt gummi. Än så länge har den klarat sig riktigt bra, trots att den blev poppis! Den gröna leksaken och hamburgaren blev även de snabbt poppis. De höll dock inte lika bra… Nåja, töserna uppskattade det ändå!

3 svar till “Leksaksnytt”

  1. Åh så kul med nya leksaker! och lika fina bilder som vanligt :D

  2. Otroligt vackra bilder på vackra hundar! Hur är en farao i jänförelse med t.ex whippet?

  3. Var länge sedan jag kollade runt i bloggar. Kul att ha lite fina bilder att ta igen här :D

Skriv ett svar