Showtime in sunshine

juli 22, 2012


Jag och Asta framför domaren


Fina Hera, Spisi’s Know You Want Me


Enigma Surprise Me – Vackra mamma/mormor Vega


Vega blev BIS veteran!


Yras snygga bror Justin on the move!

Vilken dag! Ääääääntligen en utställning då vi kunde solbada iställer för att få vada i lera/vatten eller bli totalt vindpinade. Solen sken hela dagen, endast några få moln passerade under dagen. Hade kunnat vara lite varmare, då hade det varit helt perfekt för våra rödingar! Ja, de visar sig faktiskt bäst i riktig hetta. Dagens bedömning bjöd mig på hyfsade resultat. Asta skötte sig fint och blev placerad som 4:e bästa tik med R-CERT. Hon kunde stundom slappna av rätt bra i rörelse så det känns som att vi är på rätt spår. Ståendet var inga problem, som vanligt. Känner mig så stolt över henne när jag kan visa henne på håll och hon står där med full fokus. Fina gökboet! Men det syns verkligen att hon är lite ”kalvig” just nu. Ja det står nästan skrivet junior i fetstil över hela henne. Nåja, hon växer till sig en dag hon med. Matte får bara ha lite tålamod! Jag hade även nöjet att få visa vår fodertik Hera, Spisi’s Know You Want Me. Även hon skötte sig galant. Husse Gurra har som sagt tränat henne väl. Hera fick också CK så i bästa tik tog duktiga Emelie över henne och visade henne. Emelie visar alltid Dyrkas pappa Goliat, och det med bravur! Hera var i trygga händer och de var riktigt tjusiga ihop. TACK Emelie för hjälpen! Hera fick dock nöja sig med sitt CK för det blev ingen placering i bästa tik för henne. Men jag är väldigt nöjd med hennes prestation ändå. Någon som däremot kammade hem riktig storvinst idag var Dyrkas mamma och Astas mormor Vega. Hon gick och blev BIS veteram!!! Hon är så vacker fina Vega. STORT grattis till Sofie och Madelene på Kennel Enigma. I övrigt så hejade vi så klart på Yras bror Justin. Han fick idag nöja sig med en 2:a plats i bästa hane men han är värd att visas upp. Se bara på hans drive och steglängd! Syns verkligen att han och Yra är syskon. Finingar! Tack allesammans för en riktigt härlig dag i solskenet.

Ett svar till “Showtime in sunshine”

  1. Vad skönt att ni äntligen fick fint väder. Måste erkänna att jag gillar Hera mer och mer och växer för varje kort man få se på henne. Hon utvecklas mycket fint

Skriv ett svar