Yra ska paras!

februari 10, 2013

Nu är det äntligen dags! Vår lilla ferrariprinsessa ska bli mamma! :D Vi har Yra på foder så valpkullen kommer att tas hos hennes uppfödare Sofie och Madelene Lönn på Kennel Enigma. Vi är ju lite partiska men tror ändå att denna kombination är något lite extraordinärt. Har inte hunnit uppdatera om allt som skedde förra året, Yra blev nämligen BIR på Stora Sthlm och därmed SE V-12! Hon tituleras numera SE CH, FI CH, HeW-12, SE V-12 Enigma After Me Please. Hon är även ögonlyst UA i september och röntgades och fick HD grad A. Hanen hon ska paras med är Multi CH, Multi Winner och WW-08 Faraoland Xcuse Me Desmond som bor i Schweiz. Vi trodde det skulle dröja liiiite närmare vårkanten innan tösen började löpa, men icket. Idag satte löpet nämligen igång! Valparna kommer därmed vara leveransklara vid månadsskiftet juni/juli. För frågor och intresseanmälan vänligen kontakta Kennel Enigma enigma@bredband.net.

Ett svar till “Yra ska paras!”

  1. Åhhh, vad spännande – vi håller tummarna!
    Hoppas ni har det bra annars, vi trodde ju att det skulle bli en tidig vår här i norr – men vädergudarna bara lurades och nu snöar det igen…

    Ha det bra!
    KRAM.

Skriv ett svar