Längtan…

april 18, 2013

 
Lilla fröken fräken, hon längtar ju så. Vart då? Jo men ut på gården så klart! Finns massor med kul att göra utomhus, i alla fall om man heter Asta och roas av löv och fåglar och gräs. Nu har det ju dock inte varit en sån varm vår så det är rätt blött på baksidan. Om fröken får härja runt allt för mycket där nu så blir det bara lervälling kvar! För att inte tala om hur grisig hon skulle vara… Matte däremot längtar till Asta växer till sig lite. Hon fyller 2 år i juni och det kan man verkligen inte tro! Vare sig mentalt eller fysiskt. Visste jag inte bättre skulle jag säga att hon var 9 månader ;-) Hon är en riktigt glad liten fis som ska hångla med allt och alla och bara älskar hela världen. Varje dag är som att hon upplever allt för första gången. Verkligen ett ljuvligt sätt att leva, tänk om man själv kunde vara så? Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar till hennes första löp (läs: då hon kanske lugnar sig lite)… Exteriört så har hon så klart utvecklats mot från då hon var 9 månader. Men det går vääääääldigt långsamt. Matte är otålig. Vill ju så klart att vår hjärtesten ska få vinna lite hon med. Än så länge har vi inte lyckats få något cert. Visserligen är hon bara ställd 8 ggr, samtliga i juniorklass. Men lite stressad känner jag mig ändå. Ett dumt talesätt som jag hört utställningsvärlden ligger nämligen bak i huvudet och ekar… Hur lyder det? Jo att har hunden  inget cert innan 2 år blir dom aldrig något och dom lär även få kämpa att bli champion. Ja vet, det är bara dumt att ens tänka på sånt! Asta är helt enkelt en sen blomma. Oavsett så är hon vår hjärtesten, vårt gökbo, vår fjantfia, vår kokosboll. Högt älskad!

2 svar till “Längtan…”

  1. Kanske ett talesätt i faraohundsvärlden? Inte som jag hört dock. För det kan ju knappast gälla på raser med typ 80 deltagare vid var utställning. Och om man inte vill ställa så mycket innan de är två, då är det ju svårt att ta cert. Vi stressar ut med hundarna för mycket. Beror förmodligen på vårt tävlingssug :) Låt henne gå hemma och utvecklas till en stjärna i lugn och ro och ställ nån annan så länge istället.

  2. I would suggest you to useThis prodevir does not deduct any hidden charges. You can view your billing information online. Addition to that, you can call from your PC itself or from any phone.In fact, the quality of service and customer support is outstanding with this prodevir.Hope this will help you !!!____________Make Peace

Skriv ett svar