Bemärkelsedan

maj 3, 2013

   

   

   

Älskade Dyrkisen firar sin 7-års dag idag! Kan knappt fatta att tiden gått så fort. Känns som att det var nyss hon fyllde 2! Men det är bara att inse att åren gått. Det börjar synas på hennes grånande haka. Känns lite i hjärtat, för det påminner mig om att hon inte kommer finnas för alltid. Men jag hoppas att hon får 7 ljuvliga år till! Dagen till ära fick hon en egen promenad med mig. När flocken består av tre fyrbentingar så blir det sällan ensampromenader med varje fyrbenting. Men idag fick Dyrkisen lite egentid helt enkelt. Hon strosade på lite extra och tiggde även lite extra ;-) Sen fick hon uthärda något nödvändigt ont… Tandskrapning! Det var sannerligen på tiden. Men sen kom belöningen. Hennes favorit! Leverpastej i märgben som legat i frysen. Mumma sa Dyrkisen! Kvällen får nu avrundas med lite extra fredagsmys i soffan. Älskade Dyrkisen! Stort grattis till hennes fina syskon i Enigmas O-kull!

Skriv ett svar