Basenjispecialen

augusti 10, 2013

För en gångs skull så var vi faktiskt med på Basenjispecialen! Väldigt kul att se så många knorrsvansar på ett och samma ställe. Lilla Yra känner verkligen att hon är bland sina gelikar och deras hussar och mattar för hon ville bara gosa med alla! Vi hade väääldigt tur med vädret. Strålande solsken hela dagen lång. Jag klagar verkligen inte men det var rätt varmt för många av hundarna. När basenjis flåsar, då vet man att det är varmt… Yra däremot, hon bäddade ner sig under täcket i buren. Yepp. I över 30 graders värme bäddade hon ner sig. Visserligen stod tältet i skuggan men det var väldigt varmt även där! Sofie visade Yra som vanligt och de gjorde det riktigt bra! I tikarnas championklass var det hela 13 stycken. Yra lyckades ta hem 3:e platsen där och blev sedan 4:e bästa tik! SÅ stolt! Sen fick hon även tävla om bästa rörelser. Där blev hon utplockad bland de bästa men en annan vann. Lika glad är vi för det för vi vet att vår lilla skönhet kan röra sig som få ändå ;-) Tack alla härliga basenjitokar för en riktigt trevlig dag! STORT grattis också till alla vinnare för dagen!


Sofie och Justin


En lyckopuss från matte!


Sofie och Yra framför domaren


Woho! Hon blev 4.e bästa tik!


Dagens BIR och BIM med domare och stolt uppfödare Helena! STORT grattis!

Skriv ett svar