Bättre sent…

augusti 10, 2013

… än aldrig. Så brukar det ju heta! Jösses vad vi legat på latsidan med att uppdatera här. Ärligt talat har vi legat på latsidan med att foto också. I alla fall med digitalkameran. Jag hade ju en tanke om att jag skulle bli duktigare på att uppdatera om jag kunde uppdatera från mobilen. Då kunde jag lägga upp bilder som jag tagit med den, för i vardagen är det mest den som det fotas med. Nåja, får göra ett nytt försök! Tiden har i alla fall gått fort. Snart är vår första sommar i huset förbi. Semestern var ljuvlig! Vi var hemma mest och njöt av sommarvärmen, potade i trädgården, umgicks med nära och kära och åt och drack gott. Precis som det ska vara! Vi älskar verkligen radhuslivet. Det är perfekt för oss just nu! Lagom att göra helt enkelt. Vi har ett pågående projekt som måste fixas klart nu i innan vintern, nämligen byta plank och bygga en grind på framsidan. Är ”bara” målningen vi måste fixa först… Men efter allt som målats i huset är vi något less på just måla! Nåja, vi får ta tag i det nu så det blir gjort. Nu i sommar har även lilla fröken Astipasti blivit stora tjejen! Hon fyllde 2 år i sommar och precis då började hon även löpa för första gången. Halleluja! Vi märker redan att hon lugnat sig något och inte är fullt lika tokig i allt som livet har att erbjuda. Fysiskt sett har hon även mognat. Sakta men säkert kommer kroppen fram på damen.

Skriv ett svar