Där satt den!

augusti 10, 2013

 

   

Så var det så äntligen dags för Asta att komma ut i ringen igen! Hon har inte ställts sedan juniorklass i Sofiero i september förra året. Men nu 21 juli fick hon dammas av och debutera i öppenklassen i Köping. Det gjorde hon med bravur! Nu har hon ju som sagt vuxit på sig lite. Visst, det är en hel del kvar som behöver hända med henne men hon är på god väg nu! Hon är helt enkelt en ”late bloomer”. Rörelserna börjar komma till sin rätt nu också, för nu börjar hon kunna slappna av lite och fokusera när hon travar. Asta har tyckt att det varit så hiiiimla kul att trava runt så hon har spänt sig som en ostbåge. Men nu har det som sagt släppt en del. Vi förbättrar oss sakta men säkert helt enkelt :) Hur som haver så lyckades Asta vinna sin klass med CK och sedan knipa 4:e bästa tik platsen och därmed får sitt första cert! Vilken lycka! Duktigaste, muppigaste Astapasta!

Skriv ett svar