Någorlunda

augusti 15, 2013

Astipastis tass läker rätt fint, även om det går lite långsamt. Vi är fortfarande väldigt försiktiga med henne och hon har alltid på sig sin neoprensocka när hon går ut. Idag var andra gången på 2 veckor som hon fick en lite längre promenad. Vi utställningstränade lite tidigare ikväll och det var ostbåge som gällde! Jösses va hon är spänd och behöver få utlopp för all energi som lagrats de senaste 2 veckorna. Jag testade därför att cykla med henne i 5 minuter för att låta henne få ur sig den värsta energin. Åh va hon njöt! Sträckte ut fint och ville verkligen springa på. Men vi tog det rätt lugnt och jag tvingade henne springa på gräs så mycket som möjligt. Självklart hade hon sockan på sig. Tassen såg fin ut efteråt, inga synliga påfrestningar. Därefter testade vi att träna lite till med henne och det gick bättre. Nu ser det någorlunda ut med tanke på omständigheterna! Ska cykla med henne imorrn också så får vi hålla tummarna att vi får ur henne den värsta energin inför helgens två utställningar…

20130815-213834.jpgVä: Tassen i måndags. Hö: Tassen idag.

Ett svar till “Någorlunda”

  1. Ett tips, vet inte om ni redan gör detta kanske, men smörj med tex idomin, helosan på kvällen så det blir återfuktat/fettat. Det hjälper läkningen.

Skriv ett svar