Syskonen Ferrari!

augusti 10, 2013

Tror minsann att Yra och hennes kullbror Justin får börja gå under det smeknamnet. Damn, va de kan röra sig! Det är en dröm att se dom i rörelse. Sådan drive, sådana mjuka och flytande rörelser. Ja det är ”poetry in motion”! Idag fick syskonen visa upp sig i Askersund. Justin briljerade som vanligt och blev bästa hane. Sofie visade sedan Yra till bästa tik! Så jag och Sofie fick sedan ta kampen om BIR och BIM. Justin blev BIR idag och slutade sedan som BIG-1.a! GRATTIS! Håller tummarna stenhårt för BIS-finalen imorgon! Rasdomaren var mycket imponerad över syskonens rörelser och kommenterade det flera gånger. Det värmer mattehjärtet må ni tro! Så ikväll är jag lite extra stolt över vårt lilla Yrväder. Enigma After Me Please, aka ”Miss Ferrari” ;-)


Sofie visar Justin perfekt, som vanligt!


Justin on the move


Yra on the move


Yra och jag


Yra och jag i kampen om BIR och BIM


Miss Ferrari!

Skriv ett svar