En Liten förklaring

november 20, 2013

Det är med enorm stolthet som jag nu äntligen tar mig orken att förklara tystnaden här på bloggen. En väldigt liten Liten växer för fullt i min mage och all energi går åt till det! Yepp, nu ska flocken utökas med en högst efterlängtad människovalp :) Känslan är enorm! Det går inte att begripa riktigt. Men lyckan är totalt. Som vi längtat och väntat! Bilden är från dagen då vi gjorde KUB-UL. Nu är jag i v. 16+2 och vi räknar ner till lucia då vi äntligen ska få se vår lilla Liten igen. Orken är fortfarande inte på topp (läs: långt ifrån) men nu kände jag att det var dags att ruska tag i bloggen lite. Töserna verkar märka att något är på gång. Redan samma vecka som vi fick det där ljuvliga pluset så var Yra som besatt i att få ligga på min mage. Helt tokig var hon! Sen har töserna blivit väldigt måna om att vara nära mig. De vill ligga tätt intill och har extra koll på mig, särskilt när husse inte är hemma. Sedan v.6 har husse fått ta ett stooooort lass här hemma. Han sköter all markservice med hushåll och töserna, medan jag inte orkar annat än sova… Husse är redan en underbar pappa! Nu hoppas vi bara att det vänder lite snart, att orken blir lite bättre och att måendet i allmänhet blir lite bättre. Men jag ska inte klaga, det är ju för vårt lilla mirakel ♥

3 svar till “En Liten förklaring”

  1. Å lilla liten med mohikan frillan, så sött! Tufft att voffsarna känner på sig :) dom kommer vakta liten så fint sen <3

  2. Grattis! :)

  3. Men GRATTIS!vad spännande och stort lycka till :)
    Kram från norr!

Skriv ett svar